06-33610430 info@dynameis.nl

Pedagogische Euritmie

Euritmisch Bewegingsonderwijs

Werkplaats

De Dynameïs Methodiek is geen statisch geheel, maar een work in progress. Daarom organiseren we van tijd tot tijd een Dynameïs Werkplaats. Hier treffen vakleerkrachten euritmie en euritmisch bewegingsonderwijs, in opleiding en afgestudeerd, en andere belangstellenden elkaar.

Doel is om kennis, ervaringen en lesmateriaal uit te wisselen, om onderzoek te doen naar de bronnen van de euritmie en de daaruit voortkomende verschillende werkwijzen van de deelnemers, en om nieuw lesmateriaal te ontwikkelen en te oefenen. Een vast onderdeel ervan is het werken aan elementen uit de Dynameïs Methodiek.

Data: zie de Agenda voor de actuele Werkplaatsmiddagen
Plaats: Geert Groote School 1, Hygiëaplein 47, 1076 RS Amsterdam
Tijd: inloop: 15.00 uur, werken van 15.30 tot 18.00 uur
Doelgroep: genodigden en belangstellenden
Kosten: deelname is gratis, een donatie is zeer welkom, zie hieronder 

Interesse? Neem contact met ons op

 

Een schenking is welkom!

We willen de drempel zo laag mogelijk houden, maar kunnen ook niet leven van de wind.
Je maakt ons blij met een schenking (per keer, of over een langere periode) voor de overheadkosten van onze stichting. De hoogte van het schenkgeld laten we graag aan jou over, afhankelijk van wat je het waard vindt en wat je kwijt kunt.
Desgevraagd ontvang je een kwitantie.

Schenkingen ontvangen we graag:
– contant bij Jiri in de ‘schenkpot’,
– door middel van een ‘Tikkie’: laat dit aan Jiri weten (er is een ‘tikkie-lijst’) en we sturen je een tikkie met open bedrag,
– of op rekening NL83 TRIO 0197 6748 44 t.n.v. Christoffel Stichting, o.v.v. ‘Werkplaats’, datum en z.n. naam.
Hartelijk dank!

Academie

De Dynameïs Academie ontwikkelde twee scholingstrajecten: 'De Euritmieverhalen - voor wie wil werken met de kleuter- en 1e klassen' en 'Aan de kapstok - voor wie wil werken met klas 2 t/m 6'.
Vanaf schooljaar 2022-2023 wordt samengewerkt met de BVS en collega-euritmisten en krijgen de programma's een nieuwe vorm.
Voor het actuele aanbod zie de pagina Agenda.

Werkplaats

De Dynameïs Methodiek is geen statisch geheel, maar een work in progress. Daarom organiseren we wekelijks een Dynameïs Werkplaats.... 

Workshops

Voor leerkrachten, ouders en belangstellenden die graag eens een les van Jiri ‘aan de lijve’ willen ondervinden organiseert Dynameïs workshops....

Organisatie

De dagelijkse leiding van Dynameïs is in handen van Jiri Brummans en Gérard Pillen. Daarnaast werken er nog twee collega's mee te weten Lara....

Bemiddeling

Dynameïs verbindt graag de vraag van scholen en opleidingscentra en het aanbod van opgeleide Vakleerkrachten Euritmisch Bewegingsonderwijs en brengt deze waar mogelijk samen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Producten

Voor de euritmie-gerelateerde producten, euritmietjes en CD's met euritmieverhalen,  verwezen wij voorheen naar Jiri en Lara's website Helicon Euritmie: http://www.euritmieschoenen.nl/producten.php.
Naar aanleiding van het overlijden van Jiri is Lara gestopt met deze website en met de verkoop van euritmietjes.
De CD's worden op dit moment verkocht op een aantal Vrijescholen. Als de nieuwe CD uit is wordt besloten hoe deze zal worden verkocht.